Microsoft Azure

 

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde services voor bijvoorbeeld berekeningen, opslag, data, netwerken en toepassingen. U werkt sneller, bent productiever en bespaart geld.

Maximale productiviteit
Volgens onderzoeks- en adviesbureau Gartner is Azure het enige grote cloudplatform dat kan worden aangemerkt als industrieleider voor zowel Infrastructure-as-a-Service (IaaS) als Platform-as-a-Service (PaaS). Dankzij de krachtige combinatie van beheerde en onbeheerde services bouwt, implementeert en beheert u toepassingen op úw manier voor maximale productiviteit.

Het beste van twee werelden
Sommige cloudproviders laten u kiezen tussen uw datacenter en de openbare cloud. Azure doet dat niet. De hybride zakelijke cloudoplossingen bieden u het beste van beide. U breidt uw IT-opties eenvoudig uit. Opslag, back-up en herstel van data wordt efficiënt en betaalbaar. En het bouwen van toepassingen wordt makkelijker; zowel op locatie als in de cloud.

Brede ondersteuning
Azure ondersteunt alle besturingssystemen, talen, programma's en frameworks – van Windows tot Linux, van SQL Server tot Oracle en van C# tot Java. Het biedt u het beste van Windows- en Linux-ecosystemen. U ontwikkelt uitstekende toepassingen en services die compatibel zijn met elk apparaat.

Stabiel platform
U deelt het betrouwbare platform met Skype, Office 365, Bing en Xbox. Het SLA van Azure omvat 99,95% beschikbaarheid, 24/7 technische ondersteuning en doorlopende statuscontrole. Daarom vertrouwt meer dan 57% van Fortune 500-bedrijven tegenwoordig op Azure.

Enkel betalen wat u gebruikt
Bij Azure betaalt u enkel voor wat u gebruikt. U schaalt snel naar boven of beneden en voldoet exact aan de vraag. Facturering gaat per minuut; populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte worden aangeboden voor een concurrerende prijs . U krijgt altijd waar voor uw geld.

Wereldwijd netwerk
Het netwerk waarop Azure wordt uitgevoerd groeit wereldwijd snel. U beschikt over brede opties voor de uitrol van toepassingen. Uw klanten genieten altijd van uitstekende prestaties. Azure wordt almaar uitgebreid naar nieuwe regio's.  Zo is het de eerste multinationale cloudprovider in China.

 

Wilt u meer weten over Microsoft Azure?

Comments are closed.