Managed Services

Een managed service is een dienst waarin Asapnet u volledig of indien gewenst, deels kunt ontzorgen. Door de hoge expertise van onze consultants en onze supportdesk kunt u rekenen op altijd de juiste kennis 24/7 365 dagen per jaar.

De volgende diensten zijn er om u volledig te ontzorgen 24/7 - 365 dagen per jaar:

Asapnet Managed Datacenter Service

  • Gebaseerd op Hyper-V, Azure en System Center waarin we u volledig ontzorgen op alle datacenter componenten. Een all-in oplossing met Capacity en Configuratie management.

 

Asapnet Managed Security Service

  • Gebaseerd op Fortinet firewalls waarin we u voledig ontzorgen op alle security fronten. Tevens ondersteuning voor de S2S VPN naar Azure. Door middel van rapportage wordt u op de hoogte gehouden betreft de gezondheid van u firewalls.

 

Asapnet Managed Configuration Service

  • Gebaseerd op SMA en Azure DSC, waarin we u volledig ontzorgen van patch management en configuratie management van uw IaaS omgeving. Door middel van rapportage en dashboards via
    PowerBI heeft u in 1 oogopslag de compliance status van uw omgeving.

 

Asapnet Managed Backup Service

  • Gebaseerd op Microsoft Azure Backup neemt Asapnet de zorg voor het veiligstellen van uw data van u over. U heeft de zekerheid en robuustheid van Microsoft Azure Backup. Door middel van rapportage en dashboards via PowerBI blijft u op de hoogte van uw backup status.

 

Asapnet Managed Storage Service

  • Gebaseerd op StorSimple neemt Asapnet de zorg voor uw storage-oplossing. Een hybride storage oplossing met capacity management. Door middel van rapportage en dashboards via PowerBI
    blijft u op de hoogte betreft uw storage omgeving.

 

Asapnet Managed Cloud Service

  • Maakt u gebruik van Azure of O365 met MFA, Azure Active Directory en eventueel RemoteApp. Asapnet neemt de volledige beheer en ondersteuning over om u te ontzorgen. Daarnaast houden ze u op de hoogte van bekende bugs of problemen. Ze controleren op afstand de gezondheid van uw omgeving en zorgen ervoor dat u altijd bent voorzien van de juiste kennis.

 

Al onze diensten worden 24/7 gemonitoord. Onze supportdesk en onze consultants zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn allemaal gecertificeerd.

 

Comments are closed.